40 jaar bestaan Witteveen

40 jaar bestaan Witteveen

Het 40-jarig bestaan van de Witteveen Groep is op vrijdag 3 juni gevierd met een zinnenprikkelend feest waarbij ruim 200 relaties aanwezig waren. In de belevingsshowroom aan de Meubelmakerstraat werd tevens stil gestaan bij het 25-jarig jubileum van directeur Vincent Klopper en het afscheid van medewerker Gerard Broekhof, die met pensioen gaat.

Witteveen groeide onder leiding van Klopper uit tot een totaalbedrijf voor kantoorefficiency met circa 40 medewerkers en (momenteel) vestigingen in Velserbroek en Nijmegen. Vincent: ‘Wij investeren al 25 jaar in medewerkers, nieuwe automatiseringssystemen en overnames. Dat is nodig om mee te kunnen doen met de grote spelers in de markt.’

Vincent Klopper is naast directeur van de Witteveen Groep ook bestuurslid van Ondernemersvereniging IJmond en Bedrijventerrein Broekerwerf. Hij is ook betrokken bij tal van maatschappelijke initiatieven, zoals GreenBizz IJmond.