Toneelstukken op Westerveld

Toneelstukken op Westerveld
De begraafplaats midden in de natuur.

De landelijke week van de Begraafplaats werd zondag in Driehuis afgesloten met ‘de Westerveld Fair’. Thema is dan ‘Kunst en Natuur’.

Naast een aanbod van exposanten met producten en diensten op het gebied van kunst, ambacht en natuur werden er tevens toneelstukken opgevoerd. Er was een buitenaula waar bezoekers konden kijken naar bekende historische personen die in het gedenkpark hun laatste rustplaats vonden. Zo kwam Anthony Fokker voorbij evenals Multatuli en Aletta Jacobs.
Westerveld is als begraafplaats en crematorium niet alleen mooi. Het park herbergt zowel cultuur als natuur, aldus directeur Carla Bosua. Er was zondag van alles te doen op de begraafplaats. De landelijke week van de begraafplaats is een initiatief van de Landelijke organisatie van Begraafplaatsen.