Vijfde Boerenmarkt in Santpoort

Vijfde Boerenmarkt in Santpoort

Hans Loef van de Groenbasis organiseert op zaterdag 21 en zondag 22 mei wederom de ‘Santpoortse Boerenmarkt’ voor de vijfde keer aan het Spekkenwegje in Santpoort-Noord. Een ambachtelijke markt op een agrarisch terrein!

Bezoekers konden weer volop genieten van eten en drinken (zoals diverse soorten kaas, heerlijke broodjes en gerookte zalm), bijzondere planten en meer producten met een eigentijds karakter voor de echte marktliefhebber.

Bij de dagbesteding ‘de Smikkeltuin’ van de Waerden kun je een kip adopteren. Voor een paar euro heb je een jaar lang op afstand een kip onder je hoede en krijg je regelmatig een doosje eieren mee naar huis. Voor de liefhebbers kan men bij de stand met het echte ’Santpoorts Bier’ verschillende smaken bier proeven, ook zijn er heerlijke aardbeien, moten gerookte zalm en overheerlijke boerenkaas. Kortom, op deze boerenmarkt kun je kennismaken met het boerenleven.

[gss type=”slideshow” ids=”16598,16600,16599,16597,16596,16595,16594″]