Solune in ‘t Mosterdzaadje

Solune in ‘t Mosterdzaadje

Vrijdag 27 mei om 20 uur verzorgt Solune een programma vol Franse chansons uit begin 20ste eeuw tot en met heden. Solune is een professioneel ensemble dat bestaat uit de zangeres Mony Wouters, de accordeoniste en pianiste Laetitia van Krieken, de contrabassiste Caroline Kamp en de percussionist Oscar Alblas.

Zij nemen het publiek mee op een reis langs geliefde chansonniers, grote schrijvers en vele personages. Met elkaar hebben deze uiteenlopende figuren gemeen dat ze durven te dromen!  Dit gevarieerde repertoire brengt SOLUNE op geheel eigen wijze. In Frankrijk wordt het ensemble veel gevraagd en staat er deze zomer weer een tour gepland.

De zaal is een half uur voor aanvang open. De toegang is gratis, maar een bijdrage in de kosten is gewenst.