Roadrunner Circuit for kids

Roadrunner Circuit for kids
Foto: Ton van Steijn

Zondag 29 mei start in Santpoort-Noord het RoadRunner Circuit for Kids: het hardloopcircuit voor basisschoolkinderen uit de regio Velsen en omgeving. Dit circuit is een initiatief van atletiekvereniging Suomi en bestaat uit vier hardloop wedstrijden: 29 mei Pim Mulierloop 1,25 km, 26 augustus Velserbroekloop 1 km, 10 september Pierloop 2.7 km en 4 december Sinterklaasloop 1,25 km.

De beste lopers ontvangen aan het eind van dit circuit een mooie circuitprijs. Ook de school met de beste prestatie krijgt een eervolle prijs. Natuurlijk ontvangen alle deelnemers een persoonlijk diploma met uitslagen. Voorwaarde is dat de kinderen aan drie van de vier lopen meedoen. 

Inschrijven voor het RoadRunner Circuit gaat eenmalig bij een van de eerste twee wedstrijden. Vink op het inschrijfformulier aan dat de deelnemer meedoet met het RoadRunner Circuit en vermeld de naam van de basisschool. Bij elke wedstrijd schrijf je in via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan ook op de dag van de wedstrijd. Voor meer informatie mail naar roadrunnercircuit@avsuomi.nl of kijk op www.pimmulierloop.nl