Open dag Tom Peperkamp en Ton Cabret

Open dag Tom Peperkamp en Ton Cabret
Foto: TenT

In het weekend van 28 en 29 mei is er open huis en een tentoonstelling van TnT in Velsen Noord.
TnT zijn Tom Peperkamp en Ton Cabret, beiden kunstenaars woonachtig in het dorp. Ze laten zeer gevarieerde kunst zien: sculpturen, schilderijen en g-prints.

Tom Peperkamp is ook bekend van zijn wilde schilderwerken met allerlei materialen. Hij gebruikt stof, spuitbus, kwast etc. Maar momenteel maakt hij sculpturen van recycle-materialen, o.a. van wat men zoal weggooit of op de rommelmarkt aanbiedt.

Ton Cabret maakt experimental-popart en surrealistische collages. Hij gebruikt voor zijn werk zijn eigen foto’s, foto’s van derden en beelden uit de popcultuur. Kleurige uitspattingen die hij met de foto’s combineert schildert hij op z’n computer, met wacom-pen en muis.

Beide mannen werken graag met veel kleur en dan ook niet persé binnen de lijntjes. Zaterdag 28 en zondag 29 mei kan men hen tussen 12.00 en 17.00 uur ontmoeten in Staalstraat 159, midicenter. De Staalstraat ligt op het industrieterrein voor het tata-terrein.