Week van het Luisterboek

Week van het Luisterboek
Foto: Michael Danker

Van 23 tot en met 29 mei is het de ‘Week van het Luisterboek’. In deze periode, die helemaal in teken staat van het luisterboek, wordt de Luisterboek Award 2016 uitgereikt. Bovendien kan iedereen gratis het Luistergeschenk streamen of downloaden, dit jaar gemaakt door Sander van de Pavert van Lucky TV, en een gratis boekenlegger ophalen bij Bibliotheek Velsen.

Tijdens de Week van het Luisterboek en met behulp van het Luistergeschenk maak je op een leuke manier kennis met het luisterboek: ideaal voor onderweg en om je te ontspannen tijdens dagelijkse bezigheden. Bibliotheek Velsen begrijpt dat je altijd en overal toegang wilt hebben tot luisterboeken. Daarom is er ook de gratis LuisterBieb-app met talloze luisterboeken voor iPad, iPhone of Android. Download de app in de App Store of de Google Play Store en begin met luisteren.