Tappunt Spaarnwoude op de kaart

Tappunt Spaarnwoude op de kaart
Foto: RTV Seaport / Ton van Steijn

PWN en de ANWB hebben vanmiddag een gezamenlijk drinkwatertappunt onthuld bij Informatieboerderij Zorgvrij in Recreatiegebied Spaarnwoude. Het tappunt is het eerste in een reeks gezamenlijke tappunten van PWN en de ANWB.

Joke Cuperus (directeur PWN) en Frits van Bruggen (ANWB) droegen het drinkwatertappunt officieel over aan Annette Baerveldt, namens het bestuur van het recreatieschap. Na de opening ontvingen de aanwezige bezoekers een hervulbare waterfles die ze konden vullen met kraanwater uit het tappunt of met ‘inspiratiewater’, kraanwater met een smaakje als gezond alternatief voor frisdrank. PWN en de ANWB willen met het plaatsen van watertaps het navullen van bidons of flesjes stimuleren. Lees het hele verhaal en bekijk de foto’s op rtvseaport.nl

%d bloggers liken dit: