Villa’s Culinair Wijntheater

Villa’s Culinair Wijntheater

Vrijdag 13 tot en met maandag 16 mei is het weer zo ver. Het kon natuurlijk niet uitblijven: Villa’s Culinair Wijntheater krijgt een vervolg.

In het Wijntheater worden dagelijks vanaf 14.00 uur presentaties en workshops gehouden. Langs de waterkant staan foodtrucks en verkooppunten van Pasta Casa, Gerard van Es, Groot Traiteurslagers, BBQ Fabriq en uiteraard Villa Westend zelf. Op het strand komt een pop-up restaurant en er zijn optredens van singer/songwriters en bands. De eerste dag van Villa’s Culinair Wijntheater staat in het teken van oesters.

Bezoekers kunnen dan voor 1 euro per stuk genieten van deze zilte schelpdieren. Toegang is gratis, maar voor parkeren wordt een bijdrage gevraagd. Voor meer informatie kunt u terecht bij: stephanie@villa-westend.nl.