Praten over longrevalidatie

Praten over Chronic Obstructive Pulmonary Disease en de invloed daarvan op het dagelijks leven van een COPD-patiënt is onderwerp van gesprek op dinsdag 10 mei in het RKZ te Beverwijk. Ketenzorg Longrevalidatie houdt een bijeenkomst voor longrevalidatiepatiënten. Een longarts, longverpleegkundige, diëtiste en psycholoog vertellen tijdens deze bijeenkomst op welke wijze zij zich kunnen inzetten. Onderwerpen zijn de psychosociale gevolgen, de behandeling, het effect op het dagelijks leven en de juiste voeding. COPD is de verzamelnaam voor longziekten als chronische bronchitis en longemfyseem. De bijeenkomst wordt gehouden in het ziekenhuis, Vondellaan 13 Beverwijk, van 15 tot 17:15 uur. De toegang is gratis, aanmelden is verplicht via e-mailadres aanmeldenlongrevalidatie@rkz.nl of telefonisch bij het patiëntenservicebureau; 0251-26 51 11 van maandag t/m vrijdag van 9 tot 16 uur.