Veel leden voor ‘de Stern’ na roeiclinic

Veel leden voor ‘de Stern’ na roeiclinic

In maart en april gaven enthousiaste instructeurs van roeivereniging de Stern uit IJmuiden 3 roeiclinics om deelnemers het gevoel van roeien te laten ervaren. Dit leverde bijna 15 nieuwe leden op.

Mannen en vrouwen schreven zich in, waaronder de buurtsportcoaches van Zeewijk en Velserbroek, verdeeld over 3 clinics. Met behulp van instructeurs en andere vrijwilligers van de Stern namen de belangstellenden plaats in een ‘vier met stuurman’ en roeiden hun eerste meters over het Noordzeekanaal.

Roeivereniging ‘de Stern’ is gevestigd op het eerste Sluiseiland in IJmuiden ter hoogte van de Middensluis. Lessen vinden plaats in de avonduren en in het weekend. Gemiddelde leden roeien na de introductiecursus al hun eerste toertochten. Meer informatie op: www.rvdestern.nl.