Stoomtrein Hoogovens op zondag

Stoomtrein Hoogovens op zondag

Eerst een rit met die prachtige stoomtrein over het terrein van Tata Steel, om vervolgens het Hoogovens Museum in te duiken. Dat kan in de maanden mei, juni, juli, augustus, september en oktober weer. Het staalbedrijf aan de noordkant van het Noordzeekanaal bestaat er al 98 jaar.

Een rit per stoomtrein kan op de zondagen 29 mei, 26 juni, 31 juli, 28 augustus, 25 september en de laatste dit jaar op 30 oktober. Het vertrek is vanaf station Velserbosch dat te vinden is achter het hoofdkantoor aan de Wenkebachstraat 1 in Velsen-Noord; volg de blauwe verwijsborden. Vertrektijd 10:45 uur, retour om 12:15 uur. Kaartjes kosten 6 euro; kinderen t/m 12 jaar 4 euro. Het loket is open vanaf 9:15 uur. Of reserveer (maandag t/m vrijdag) via telefoon 0612 129068. Meer informatie op: www.hoogovensstoomijmuiden.nl

(neem een geldig legitimatiebewijs mee ivm bedrijfsveiligheid)