Krystl met theatertour in Velsen

Krystl met theatertour in Velsen
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Waar kun je beter je eerste theatertour eindigen dan in je geboorteplaats? Daarom sloot donderdagavond de Santpoortse popzangeres haar concerttour ‘KRYSTL in het KLEIN’ in de Schouwburg Velsen af. In feeststemming! Na een clubtour nu haar theatertour met daarin nummers van haar eerste twee albums en nieuw werk. Ook komen er eigenzinnige, ‘gekrystaliseerde’ covers voorbij.

Krystl gaat dus klein en verrast met komische verhalen over hoe het ook op paradijselijke eilanden heel eenzaam kan zijn en waarom verjaardagen levensgevaarlijk kunnen zijn. Haar theaterconcert is een ode aan de magie van het ongekunstelde en een oproep van onze kwetsbaarheid een kracht te maken. Fris en gepassioneerd en met beide benen op de grond!

[gss type=”slideshow” ids=”15870,15871,15872,15875,15874,15873,15876,15877″]