Wereldmuziek

Babak-o-Doestan is zondag 24 april om 15 uur in ‘t Mosterdzaadje met muziek in diverse stijlen en stemmingen, jazzy thema’s en Latijnse ritmes. De musici komen uit alle windstreken. De spil is zanger, gitarist en componist Babak Amiri die zich door de rijke Perzische poëzie laat inspireren. Met de bijzondere combinatie van instrumenten weet Babak-o-Doestan (vrienden van Babak) een rijk kleurengamma op te roepen. Verlangen en weemoed, passie en spanning maar ook enthousiasme en de onweerstaanbare drang om te dansen. De vrienden van Babak zijn Heather Leslie- cello, Bam Commijs – piano, Murat Yatmaz – basgitaar en Minze Koopman- percussie. Locatie: Kerkweg 29 Santpoort Noord. Een half uur voor aanvang is de zaal open. De toegang is gratis, maar een bijdrage in de kosten wordt erg op prijs gesteld.