Opera Aida, groots en meeslepend

Het Velser operagezelschap Bel Canto bestaat 60 jaar en gaat groots uitpakken met de één van de meest bekende opera’s van Giuseppe Verdi, Aida. Voor deze productie zijn projectkoren aangetrokken en staan zij straks met 100 zangers op het toneel. Bel Canto en de projectkoren zingen alle koorpartijen en de rollen worden gezongen door professionele zangers. Bariton Rick Zwart uit Sanpoort is één van hen. De muzikale leiding is in handen van Marco Bons. Twee jonge talenten, Anne  Slothouwer en Onno Heerlien nemen de regie voor hun rekening. De uitvoeringen van de Aida zijn op donderdag 14 april aanvang 20.15 uur, vrijdag 16 april aanvang en zondag 17 april aanvang 14.00 uur. Drie kwartier voor aanvang zal operakenner Huub van ’t Hek gratis een uitleg geven van de opera. De kaarten van 30 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa van de Stadsschouwburg Velsen en via de website: www.vo-belcanto.nl