Succesvolle playbackshow de Hofstede

Succesvolle playbackshow de Hofstede
Foto: de Hofstede

Van de Dolly Dots tot aan Tina Turner: de playbackshow van wijkcentrum de Hofstede in Velserbroek is vrijdagavond succesvol verlopen. Diverse (oud-)medewerkers traden voor een uitverkochte en enthousiaste zaal senioren op.

De kandidaten deden hun uiterste best om ruim twintig acts tot in de details uit te voeren. Wereldsterren als Tina Turner, Common Linnets, Dolly Parton en Liesbeth List betraden het speciaal voor deze gelegenheid opgebouwde podium. Ook “gouwe ouwen” als Dorus, Dolly Dots, Lenny Kuhr en Vera Lynn maakten hun opwachting.

De toeschouwers genoten volop van het spektakel en zorgden daarbij zelf ook voor een fantastische sfeer. Ook achter de schermen was veel lol te bespeuren met heel soms even wat nervositeit bij de amateur artiesten. “Was er maar elk jaar een playbackshow” aldus een bewoonster van de Hofstede. “Maar ik begrijp hoeveel werk het vergt om zo’n show neer te zetten hoor. Om de twee jaar is ook goed.”