Frans pianoduo

Vrijdag 1 april om 20 uur zijn twee Franse pianisten Frederic Chauvel en Mark Solé-Leris te gast in ‘t Mosterdzaadje. Een meesterlijk pianoduo dat vierhandig werken uitvoert van Rossini, Mozart, Schubert, Grieg en Pitts.Onlangs behaalde dit duo de eerste prijs bij het Edvard Grieg Concours in Oslo. Begrijpelijk dat op dit concert het beroemde Peer Gynt niet ontbreekt. Ze openen met een dramatische ouverture uit een opera van Rossini. In de muziek van Mozart klinken de sonates voor het vierhandige spel nóg virtuozer en stralender. Een klein symfonieorkest achter de vleugel. Groots en meeslepend is de Fantasie van Schubert, een meesterwerk dat zijn weerga niet kent. Deze  pianisten uit Nice mogen dan twee sterk van elkaar verschillende persoonlijkheden zijn, achter de vleugel weten zij zich als één entiteit samen te voegen. U kunt ‘t Mosterdzaadje vinden aan de Kerstraat 29 in Santpoort-Noord. De toegang is gratis, maar een bijdrage in de onkosten wordt zeer op prijs gesteld.