De Nooijer nieuwe assistent Telstar

De Nooijer nieuwe assistent Telstar
RTV Seaport / Ron Pichel

De 46-jarige Dennis de Nooijer versterkt per komend seizoen de technische staf van Telstar. De Nooijer tekent een contract voor één seizoen bij de Witte Leeuwen.

De voormalig spits van Sparta Rotterdam, SC Heerenveen, NEC en FC Dordrecht kende een lange carrière in het betaalde voetbal. Ook na zijn actieve loopbaan bleef de Nooijer werkzaam in de sportsector. Zo trainde hij onder andere jeugdteams van FC Twente, FC Dordrecht en was hij assistent-trainer bij Oranje onder 16. De Nooijer is nu actief als trainer bij het Zeeuwse Philippine.

“Wij zijn erg blij met de komst van Dennis. Met zijn ervaring als voetballer én als trainer kan hij onze groep heel wat meegeven”, aldus hoofdtrainer Michel Vonk. “De eerste gesprekken zijn heel positief verlopen en het gevoel is goed van beide kanten. Telstar mag een dergelijke kans niet laten liggen.”