Dutch Valley maakt line-up bekend

Dutch Valley maakt line-up bekend

De organisatie van Dutch Valley heeft dinsdagochtend de volledige line-up bekend gemaakt. Nieuwe bevestigingen zijn onder meer Within Temptation, Nielson en De Jeugd van Tegenwoordig.

In totaal zullen op 20 augustus het recordaantal van 115 acts en artiesten hun opwachting maken op de mainstage van Dutch Valley. Eerder maakte de organisatie al de middagprogrammering van de mainstage bekend. Dan treden artiesten als Gers Pardoel, Waylon, Andre Hazes junior en Gerard Joling op. Bovendien heeft de organisatie op de mainstage plek ingeruimd voor een mystery act. Welke dit is wordt op 27 juni bekend gemaakt.

Naast de mainstage line-up zijn de volgende artiesten bekend gemaakt: Ronnie Flex, Kraantje Pappie, Wolter Kroes en Roy Donders. Ook Ruben van der Meer en Dave Roelvink zijn aanwezig.

Het festival vindt plaats op 20 augustus tussen 13.00 en 23.00 uur. Tijdens de vorige editie was het event met 35.000 bezoekers uitverkocht. De complete line-up is te zien via deze website. Reguliere tickets kosten €35,-.