Pianoduo in ‘t Mosterdzaadje

Het pianoduo Carin van de Tillaar en Ruud Luttikhuizen spelen op vrijdag 18 maart om 20.00 uur in ‘t Mosterdzaadje een programma met werken van Bizet (Jeux d’enfants), Dvorak (Legenden) en Chabrier (Cortège Burlesque). Ook doen ze een selectie uit de verzamelbundel van Van Riemsdijk “Oud Hollandsche Danswijzen”. Carin en Ruud vormen sinds 2005 een pianoduo. “Je moet perfecte partners zijn, want je bent volledig aan elkaar overgeleverd. Samen vormen we een klein symfonieorkest. De klanken van de piano kunnen intenser, subtieler en kleurrijker  worden gespeeld als vier handen de toetsen beroeren. En dan is het de kunst om niet met niet met elkaar in de knoop te komen”. Een half uur voor aanvang is de zaal open. De toegang is gratis, maar een bijdrage in de onkosten wordt zeer op prijs gesteld.