Introductieavond bij Odd Fellows

Introductieavond bij Odd Fellows

Voor degenen die altijd al hebben willen weten wat de Odd Fellows zoal doen op een logeavond in hun verenigingsgebouw aan de Stationsweg in Velsen-zuid, is er nu de mogelijkheid om dit zelf mee te maken.

Wilt u eens een dergelijke avond bij wonen, dan bent u en ook uw partner van harte welkom op donderdag 10 maart a.s. De ontvangst is die avond vanaf 19.30 uur. U wordt ontvangen door leden van de IJmondloge en Duinroosloge. De eerste kennismaking zal onder het genot van een kop koffie of thee best lukken. Daarna zullen wij ons nader aan u voorstellen o.a. met een stukje geschiedenis over onze organisatie. Ook zal er in alle rust naar wat muziek, tekst en uitleg geluisterd worden. Het gebouw van de Odd Fellows staat aan de Stationsweg 95 in Velsen-Zuid.