Romantisch en virtuoos

Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld brengt op zondag 21 februari om 15.00 uur een programma met Franse muziek. Uitbundige virtuositeit  wordt afgewisseld met romantische melodieën in muziek van Widor, Saint-Saëns, Poulenc en Piazzolla. Met hun  sprankelende manier van het uitvoeren van traditionele werken weten de pianiste Angélique Heemsbergen en de klarinetiste Nicole van Jaarsveld zich duidelijk te onderscheiden op het podium en het  ‘open karakter’ van hun recitals wordt door het publiek zeer gewaardeerd.Hun eerste concert was bij het afstuderen aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en nu zijn ze te horen in het Concertgebouw en Tivoli-Vredenburg en treden op in het hele land en voor Radio 4.  Zij richtten de Stichting Kamer Muziek Utrecht op en geven concerten voor de Stichting Muziek in Huis. Locatie: Kerkweg 29 Santpoort-Noord. Een half uur voor aanvang is de zaal open. De toegang is gratis, maar een bijdrage in de onkosten wordt zeer op prijs gesteld.