Van Keulen heropent vernieuwde winkel

Patrick van Keulen Mannenmode & Casual Jeans is weer open na een grote restyling. De nieuwe collecties komen nu nóg beter tot hun recht. Op dit moment hangt de winkel vol met voorjaarsmode.

Om de heropening een extra feestelijk tintje te geven ontvangen alle klanten een leuke attentie.

Eind januari, na een verbouwingsopruiming die enkele weken duurde, werden de ramen afgeplakt en kon het werk beginnen. Er werd geschilderd, de winkelindeling werd aangepast en de lichtbak op de gevel werd vernieuwd. Eén van de grootste eyecatchers is de nieuwe verkoopwand van Scotch & Soda, maar ook de drie meter hoge foto van de haven van IJmuiden is een echte blikvanger. Van Keulen onderstreept hiermee zijn lokale roots; de winkel is al meer dan 100 jaar gevestigd in IJmuiden.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel eens langs bij Patrick van Keulen, Lange Nieuwstraat 787 in IJmuiden.