In Beeld : HOV traject wordt zichtbaar

In Beeld : HOV traject wordt zichtbaar
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Het HOV traject tussen IJmuiden en Haarlem-Noord wordt steeds beter zichtbaar. In IJmuiden is de woning aan de Heidestraat bijna weg om plaats te maken voor de doorgang met de Troelstraweg/Plein 1945 en het tunneltje van het voormalig station IJmuiden-oost bij de briniostraat is door afgravingen weer zichtbaar. Vanaf de spoorwegovergang bij de Schouwburg kan men goed zien hoe het voormalige spoortraject wordt afgegraven.

In Driehuis/Santpoort-Noord wordt hard gewerkt aan de spooronderdoorgang onder de spoorlijn Haarlem-Beverwijk. Eveneens in Santpoort is het nieuwe stuk weg/busbaan tussen het kruispunt Hoofdstraat/afrit N208 en de Broekbergenlaan zo goed als klaar.

HOV traject HOV traject HOV traject HOV traject HOV traject HOV traject HOV traject hov8-w HOV traject
<
>
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

%d bloggers liken dit: