Superheldenmiddag in zwembad

Superheldenmiddag in zwembad
Foto: RTV Seaport / Dennis Gouda

Een speelse woensdagmiddag in Zwembad de Heerenduinen. Het zwembad organiseerde een ´Superhelden spelletje middag´. Kinderen konden onder het toeziend ook van de superhelden spelletjes spelen. De spelletjesmiddag werd georganiseerd door stagiaires van het bad. Er waren 13 spelletjes te doen, waar kinderen punten mee konden behalen.

Superhelden zwembad de Heerenduinen Superhelden zwembad de Heerenduinen Superhelden zwembad de Heerenduinen Superhelden zwembad de Heerenduinen Superhelden zwembad de Heerenduinen Superhelden zwembad de Heerenduinen Superhelden zwembad de Heerenduinen Superhelden zwembad de Heerenduinen Superhelden zwembad de Heerenduinen Superhelden zwembad de Heerenduinen
<
>
Foto: RTV Seaport / Dennis Gouda
%d bloggers liken dit: