Open dag Kuba moskee

Zondag 14 februari bestaat de Kuba moskee IJmuiden 23 jaar. De Kuba moskee werd in 1993 gebouwd en sindsdien vervult het een belangrijke functie voor de moslims in Velsen. Ieder jaar opent de Kuba moskee de deuren voor alle Velsenaren en andere belangstellenden om de moskee van binnen en buiten te bezichtigen. Tijdens de open dagen wordt informatie gegeven over het geloof maar ook over de (activiteiten van de) moskee zelf. De bezoekers kunnen tijdens de rondleiding vragen stellen. Ook dit jaar is er een open dag waarbij iedereen, zowel moslims als niet-moslims, van harte uitgenodigd zijn om een kijkje te nemen in de prachtige moskee. Daarbij zullen vrijwilligers zorg dragen voor presentaties, rondleidingen, leuke activiteiten, allerlei lekkernijen en meer. Deze open dag heeft als doel om elkaar te verbinden. Iedereen is van harte welkom tussen 12:00 en 17:00 uur.