Matt Dusk live in Velsen

Matt Dusk live in Velsen
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

MATT DUSK – DE JONGE FRANK SINATRA

De Canadese jazz-fenomeen Matt Dusk behoort met zijn vriend en collega Michael Bublé tot de top van de Canadese showbusiness. Allebei lieten zij zich inspireren door fabuleuze voorgangers als Chet Baker en Frank Sinatra. Michael Bublé heeft de wereld al veroverd. Matt Dusk ‘doet’ eerst nog even Nederland en stond woensdagavond in de Stadsschouwburg Velsen. De geboren crooner en entertainer pakt zijn publiek in met zijn stem, zijn charisma, zijn live-band én zijn gouden repertoire dat klassiekers bevat uit het oeuvre van o.a. Frank Sinatra en Dean Martin. Met onverslijtbare wereldhits zoals ‘I’ve got you under my skin’, ‘My Way’, ‘My Funny Valentine’ en ‘Back in Town’ heeft hij bij jazzliefhebbers over de hele wereld groot aanzien verworven. Hij stond op de planken in Las Vegas en ook in Nederland is hij geen onbekende, tweemaal bracht hij het publiek op het North Sea Jazz Festival in zwijmelsferen.

[gss type=”slideshow” ids=”13895,13898,13896,13894,13897,13893,13892,13891″]