Ron Blok gehuldigd als 40-jarig lid WVIJ

Ron Blok gehuldigd als 40-jarig lid WVIJ
Foto: Watervrienden IJmuiden

Donderdag 14 januari is Ron Blok gehuldigd als 40-jarig lid van zwemvereniging Watervrienden IJmuiden. In aanwezigheid van een groot aantal Watervrienden, waaronder enkelen uit de beginjaren van de vereniging, sprak WVIJ-voorzitter Gerard Brussaard de jubilaris toe. Daarbij passeerden natuurlijk veel anekdotes uit 40 jaar lidmaatschap de revue.

Ron is niet zomaar een lid. Hij is al jaren actief als vrijwilliger. Zo was hij tot 2012 voorzitter van de vereniging en was daarmee het gezicht van WVIJ. Verder is hij vrijwel wekelijks in het zwembad te vinden als trainer van de jongste wedstrijdzwemmers, trilzwemmers en (master)wedstrijdzwemmer.

Naast een attentie van de vereniging ontving Ron, uit handen van NCS lid van verdienste Netty Struijs, een speldje en certificaat om te vieren dat hij 40 jaar lid is van een NCS zwemvereniging. De NCS is de overkoepelende bond waar WVIJ bij aangesloten is.