Boerderij Zorgvrij zoekt vrijwilligers

Boerderij Zorgvrij zoekt vrijwilligers
Zorgvrij

Boerderij Zorgvrij is opzoek naar vrijwilligers. Zorgvrij in Spaarnwoude is een educatief veeteeltbedrijf met naast koeien ook schapen, varkens, kippen, geiten en konijnen. Anders dan de naam doet vermoeden is het geen zorgboerderij. Jaarlijks komen vele schoolklassen naar de boerderij en meer dan 200.000 bezoekers.

Naast een paar vaste medewerkers waaronder de boeren wordt Zorgvrij draaiende gehouden door vele enthousiaste vrijwilligersgroepen. Deze vrijwilligers helpen achter de balie, bij evenementen, bij het onderhoud, in de tuin of bij het begeleiden van klassen.

Als u interesse heeft bent u van harte welkom op de vrijwilligersborrel op 23 januari om 16.30 uur. Dan kunt u kennis maken met de boerderij en de vrijwilligersgroepen. U moet zich hiervoor wel aanmelden. Voor het aanmelden of meer informatie over het vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met Marjo Haarsma (023-5202828).