Kerstdienst Nieuwe Kerk IJmuiden

Kerstdienst Nieuwe Kerk IJmuiden

Donderdagavond (kerstavond) vindt er een kerstnachtdienst plaats in de Nieuwe Kerk Kanaalstraat 250 te IJmuiden. De aanvang van de dienst is om 22:00 uur. Deze dienst zal worden geleid door ds .J.J.H..Hoekstra uit Velsen-zuid.
Dit jaar staat in het teken van samenzang, er is namelijk gekozen om de bezoekers zo veel mogelijk kerstliederen te laten zingen. De liederen zullen onder begeleiding van organist is Ary Rijke worden gezonden. Na afloop bent u hartelijk welkom in De Rank voor warme chocolademelk en kerstbrood en om elkaar verder te ontmoeten.

Op eerste kerstdag begint de kerstdienst om 10.00 uur, die geleid wordt door ds. G.F. Smaling uit Oegstgeest.
Medewerking wordt verleend door een gelegenheidskoor dat is samengesteld door de Cantorij van de Nieuwe Kerk en gemeenteleden.