Tarik Tissoudali gaat voor Bronzen Stier

Tarik Tissoudali gaat voor Bronzen Stier
Foto: RTV Seaport / Dennis Gouda

Telstar-speler Tarik Tissoudali is genomineerd voor ‘Beste speler’ van de tweede periode in de Jupiler League. Hij krijgt concurrentie van Ralf Seuntjes (VVV-Venlo), Leon de Kogel (Go Ahead Eagles) en Paco van Moorsel (Sparta Rotterdam).

De nominaties werden bepaald door de hoofdtrainers en aanvoerders van de clubs uit de Jupiler League. Samen met de supporters wordt dus gestemd wie de beste speler van de afgelopen periode was. De winnaar is automatisch genomineerd voor een Gouden Stier aan het eind van het seizoen.

Het is niet voor de eerste keer dat iemand van Telstar in aanmerking komt voor een Bronzen Stier. In de vierde periode in het seizoen 2008/2009 won de club uit Velsen-Zuid de prijs voor ‘Beste team’ en Edward Metgod voor ‘Beste trainer’. Wouter Vogel won in 2010/2011 in de vierde periode een Bronzen Stier voor ‘Beste talent’.