Kerstshow Schouwburg Velsen

De Schouwburg Velsen opende dit weekend de deuren voor een feestelijke Kerstshow vol met lokaal talent.

Eline Schmidt, die als Het Meisje van Velsen opnieuw in de rol kruipt van schoonmaakster in het Rex-theater, presenteerde de gratis Kerstshow. Velsenaren en buren van de Schouwburg genoten volop van het lokale talent als de piepjonge Britney de Loof, het grappige duo André Castricum en Roel Philips, de zingende kapper René van der Wel, de dames Stijl achterover, Mindel Smid, Koen van der Wel en natuurlijk Eline Schmidt en Montezuma’s Revenge-zanger Robbert van Unnik

Het REX-Orkest o.l.v. Sjoerd Jansen, het huisorkest van de schouwburg, zorgde voor een swingende begeleiding bij alle kerstnummers en samen met een speciaal uit Velsense zangers en zangeressen samengesteld gelegenheidskoor zong het publiek uit volle borst mee.