Drukke Kerstmarkt Santpoort-Noord

Drukke Kerstmarkt Santpoort-Noord
FOTO : RTV Seaport / Ron Pichel

Er komt een geur tegemoet van glühwein en oliebollen: de geur van Kerst. Op de kerstmarkt in Santpoort-noord is het zondag gezellig druk. Het is prachtig weer en het is erg druk met mensen die lekker een dagje op stap zijn. Bij de kraampjes zijn veel zelfgemaakte spulletjes te koop: gebreide kerstversieringen, kerstukjes en cupcakes. Straatband De Windmolens zorgt voor swingende kerstnummers en ook voor de kinderen is genoeg entertainment aanwezig. Verklede kerstfiguren zoals de Kerstman, Rudolf en een sneeuwpop. De plaatselijke winkeliers hebben ook hun best gedaan om de kerstsfeer over te laten komen door vrolijke etalages of lekkere hapjes te verkopen.

Video gemaakt door Ed van Steenkiste:

Video gemaakt door Videoclub de Dwarsligger:

Foto’s gemaakt door Ron Pichel en Ton van Steijn:
[gss ids=”13096,13097,13098,13101,13100,13099,13103,13104″]