Polderhuis viert 25-jarig bestaan

Polderhuis viert 25-jarig bestaan
Foto: RTV Seaport / Ton van Steijn

Sporthal het Polderhuis in Velserbroek heeft zaterdagavond haar vijfentwintigjarig bestaan gevierd.

Met de bands Full Count en Irma Derby & The Dazzel Party vierde Rinus Otte dat hij al een kwart eeuw de horeca verzorgt in het multifunctionele sport- en buurtcentrum. Ook DJ’s Siedos, Thijs, Mitchel Ris en Bas Dortmundt traden op.

Dertig jaar geleden werd bovendien de eerste paal geslagen voor het sportcentrum aan het Vestingplein.

Jubileum Polderhuis Jubileum Polderhuis Jubileum Polderhuis Jubileum Polderhuis Jubileum Polderhuis Jubileum Polderhuis Jubileum Polderhuis Jubileum Polderhuis Jubileum Polderhuis Jubileum Polderhuis Jubileum Polderhuis Jubileum Polderhuis
<
>
Foto: RTV Seaport / Ton van Steijn
%d bloggers liken dit: