Voorlichting artrose

In het kader van zorg in de wijk organiseert Fysiotherapie Maas op twee locaties een voorlichtingsochtend over heup- en knieklachten als gevolg van artrose. De voorlichting wordt verzorgd door onze fysiotherapeut en zal plaats vinden van 10.30-12.00 uur op donderdag 26 november in Buurtcentrum de Brulboei, en maandag 30 november in het Senioren Centrum Zeewijk. Hoe ontstaat artrose? Kan ik het voorkomen of verminderen? Is artrose te behandelen? Hoe leer ik ermee omgaan? Tijdens de bijeenkomst geeft de fysiotherapeut in een korte presentatie informatie en advies over artrose en de behandelmogelijkheden. Tevens is er ruimte om uw vragen te beantwoorden. Meer weten? Meld u dan aan! Deelname is vrijblijvend en gratis! Fysiotherapie Maas, (0255)  532 211, of info@fysiomaas.nl