Martin Noorman nieuwe voorzitter VVD

Martin Noorman nieuwe voorzitter VVD
Oud-voorzitter Peter Zwijnenburg (links) schudt de hand met de nieuwe voorzitter Martin Noorman. Foto: VVD Velsen

Martin Noorman is gekozen tot de nieuwe voorzitter van VVD Velsen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering kozen de leden unaniem voor Noorman.

“Het is bijzonder eervol dat de leden van de VVD Velsen mij als voorzitter hebben gekozen en hun vertrouwen hebben uitgesproken”, aldus Martin Noorman. “We gaan verder op de ingeslagen weg en houden ook in Velsen koers.”

Martin Noorman was eerder raadslid en wethouder voor de VVD Velsen. Daarnaast was hij jarenlang voorzitter van het Comité 4 en 5 mei Velsen. Noorman neemt het stokje over van Peter Zwijnenburg, die het voorzitterschap niet meer kon combineren met zijn drukke werkzaamheden.