Eigenwijs Velsen dicht bij opheffing

Eigenwijs Velsen dicht bij opheffing
Stadsschouwburg Velsen

Voorzitter Patrick Bellaart van Eigenwijs Musicalkids Velsen gaat tijdens de algemene ledenvergadering op 17 november aansturen op opheffing van de vereniging. Er is een groot gebrek aan vrijwilligers.

Dat heeft Bellaart vandaag gezegd in de IJmuider Courant. Bellaart: “Vrijwillige handjes lukt meestal nog wel, bestuursfuncties niet.” Ondanks verschillende oproepen melden zich geen opvolgers voor de vrijwilligerstaken.

De musicalvereniging in Velsen werd opgericht in 1998. Sindsdien hebben elk jaar tussen de veertig en zestig kinderen en jongeren meegedaan aan de musicals in de Stadsschouwburg. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2016 staat Eigenwijs Musicalkids voor de laatste keer in de Stadsschouwburg met de musical ‘Doornroosje’, mocht het advies worden opgevolgd.