2Generations met Jan Smit

2Generations  met Jan Smit
Foto: RTV / Seaport / Ton van Steijn

Zaterdag was SnowPlanet weer omgebouwd tot de 2Generations feesttempel. In de Bovenzaal een authentiek, opzwepend en spetterend Rock ‘n’ Roll Concert, van de Gitarama’s. Afgewisseld door DJ MissBehave. Later trad in deze zaal het DJ Duo Wipneus & Pim op. In het restaurant was DJ Strijkplank te bewonderen. Liefhebbers konden hun eigen plaatje uit zijn platenkoffer uitzoeken en dan draaide deze DJ ze… op zijn Strijkplank! In de Foyer speelde de 2Generations Showband, afgewisseld door DJ’s Heer & Meester en Roberto DaVinci en als klap op de vuurpijl een Live optreden van Jan Smit!

DSC_1870 DSC_1852 DSC_1879 DSC_1892 DSC_1890 DSC_1940 DSC_1933 DSC_1943 DSC_1945
<
>
Foto: RTV / Seaport / Ton van Steijn

%d bloggers liken dit: