Telstar-directeur: ‘Er moet spanning zijn’

Telstar-directeur: ‘Er moet spanning zijn’
RTV Seaport/Ron Pichel

Vorig jaar wilde een deel van de spelers van Telstar niet verder met trainer Michel Vonk. “Niet alles kan poeslief zijn. Er moet spanning zijn. Zonder wrijving geen glans! Na één gesprek was het gladgestreken. Ik snap dat spelers soms een trainer helemaal zat zijn. Dat heb ik zelf ook wel eens”, reageert directeur Pieter de Waard tegen RTV NH.

Inmiddels heeft Vonk een contract voor nog twee seizoenen gekregen bij Telstar. “Het is een topper. Hij is heel compleet. Hij kan een harde hond zijn, maar kan ook als een soort vader of moeder een arm om je heen doen. Vorig jaar heb ik mooie dingen gezien en wij hebben er vertrouwen in dat het beter gaat. Helder dat er soms wrijving is met de spelers. Nou, dat is goed voor ze”, aldus De Waard. Lees het hele verhaal op RTVNH.nl.