Kerstevenement Mirakels keert terug

Kerstevenement Mirakels keert terug

Precies vijf jaar na de grootse introductie van Mirakels Kerstland Brederode (het ambitieuze project waarbij een fonkelnieuw kerstevenement bij de Ruïne van Brederode in Santpoort uit de grond werd getrokken), komt Mirakels weer tot leven. En niet zomaar. De initiatiefnemers krijgen dit jaar de kans om de Kerstmarkt in Maastricht een impuls te geven.
In 2010 beleefde Mirakels haar primeur. Het was een groots aangepakt kerstevenement dat bij de Ruïne van Brederode in Santpoort werd georganiseerd. Dit concept is niet onopgemerkt gebleven. De organisatoren van de grootste kerstmarkt van Nederland, Magisch Maastricht Vrijthof, kwamen in contact met de Santpoortse ondernemers en daagden ze uit om dit jaar Mirakels Maastricht op het Vrijthof neer te zetten. Ook hier wordt een deel van het bekende sfeervolle plein vanaf 28 november tot het nieuwjaar omgetoverd tot een romantische kerstbeleving in “Anton Pieck” sfeer.