Finale Streetleague in Telstarstadion

De finale van de Telstar Streetleague 2015 vindt plaats op vrijdag 2 oktober in het Telstarstadion. De teams die tot deze eindstrijd zijn doorgedrongen, hebben dit gehaald door zowel goed te voetballen in de voorronde als door een goede wijkbijdrage te leveren.

Aan de vierde editie van de Streetleague deden achttien jongens- en meidenteams mee. Zij waren verdeeld over drie voorrondes, die dit voorjaar werden gespeeld op het Cruijff Court in het Pleiadenplantsoen in IJmuiden-Zeewijk, de Wieringeraak in Velserbroek en het Homburgplantsoen in IJmuiden-West.

De Streetleague wordt georganiseed door Telstar Thuis in de Wijk, Stichting Welzijn Velsen, Buurtsport, Woningbedrijf Velsen en de gemeente Velsen. Daarnaast wordt het evenement mede mogelijk gemaakt door SportSupport en de sponsors van Telstar Thuis in de Wijk.