Nieuwe burgemeester: denk mee

Nieuwe burgemeester: denk mee
RTV Seaport / Ron Pichel

Inwoners van de gemeente Velsen mogen meedenken over de profielschets voor de nieuwe burgemeester van Velsen.

Johan Remkes, Commissaris van de Koning in de provincie Noord-Holland, heeft aan de gemeenteraad gevraagd aan welke eisen de nieuwe burgemeester moet voldoen. Daarop heeft de gemeenteraad besloten om de inwoners van Velsen bij deze profielschets te betrekken.

Onder leiding van Gertjan Huijbens en de fractievoorzitters kunnen inwoners tijdens de bewonersavond aangeven welke vaardigheden zij belangrijk vinden voor de opvolger van Franc Weerwind. De bewonersavond vindt plaats op woensdag 23 september vanaf 19.30 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis.

Volgens de gemeenteraad van Velsen neemt de zoektocht enkele maanden in beslag.