Dag van het Huren bij Woningbedrijf Velsen

Zaterdag zette het Woningbedrijf Velsen de deuren aan de Lange Nieuwstraat open op de eerste landelijke Dag van het Huren in Nederland.
Een initiatief van woningcorporaties om huurders een kijkje achter de schermen te geven. Meer dan vier miljoen Nederlanders – één op drie huishoudens – wonen in een corporatiewoning. Met projectpresentaties, films over de wijkbeheerders en nieuwbouwprojecten en een 3-D experience nam het Woningbedrijf Velsen zijn huurders en andere belangstellenden mee in hun dagelijks werk.

Ook aan de jongste huurders werd gedacht. Kinderen konden samen met leerlingen van Bouwmensen Kennemerland een thermometer huisje maken of meedoen aan de kleurwedstrijd. Genoeg te beleven op deze eerste Dag van het Huren. Foto’s van deze dag zijn te bekijken op TV en rtvseaport.nl