Ingebruikname nieuwe geldautomaat in Driehuis

Ingebruikname nieuwe geldautomaat in Driehuis
RTV Seaport / Ron Pichel

In het pand van de ZorgSpecialist aan de Driehuizerkerkweg heeft de Rabobank IJmond woensdagmiddag een nieuwe geldautomaat
in gebruik genomen. De ‘oude’ Rabobank geldautomaat, die ook gevestigd was aan de Driehuizerkerkweg, voldeed niet langer aan de eisen die de waardetransporteur aan de bank stelt.
Vanaf 30 april van dit jaar werd de automaat daardoor niet meer geactiveerd. Nu vier maanden later is er weer een nieuwe geldautomaat in Driehuis en kunnen klanten in de winkel tijdens openingstijden van de ZorgSpecialist contant geld opnemen. Ondanks de vele nieuwe betaalmogelijkheden vindt Rabobank het belangrijk dat contant geld binnen handbereik blijft.Directievoorzitter Jakob Klompien: ‘Wij zijn verheugd dat wij een nieuwe geldautomaat mogen plaatsen in de winkel van de ZorgSpecialist. Dankzij deze samenwerking kunnen inwoners van Driehuis geld blijven pinnen in hun eigen woonplaats.’ Klompien mocht het apparaat woensdag officieel in gebruik nemen door er als eerste geld uit op te nemen. Spoedig volgden een aantal inwoners van Driehuis zijn voorbeeld. Na de ingebruikname kregen de eerste klanten een heerlijk gratis ijsje aangeboden door het IJspaleis Driehuis.
[gss ids=”11344,11345,11346,11347″]