In beeld: PreSail IJmond dag 2

In beeld: PreSail IJmond dag 2
RTV Seaport / Ron Pichel

Het nautische en culturele evenement PreSail IJmond heeft vandaag en gisteren 40.000 tot 50.000 mensen op de been gebracht, schat voorzitter Jurriaan Blom van de stichting PreSail IJmond.

Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail _MG_0972 Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail Havenfestival - PreSail
<
>
RTV Seaport / Ron Pichel
%d bloggers liken dit: