In beeld: PreSail IJmond dag 1

In beeld: PreSail IJmond dag 1
RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

De organisatie van PreSail IJmond kan terugkijken op een prachtige eerste dag. Bezoekers konden zaterdag al een kijkje nemen op de Clipper Stad Amsterdam, de boot die traditiegetrouw voorop vaart tijdens de Sail-In Parade.

Ook lagen er al andere zogeheten tall ships, grote zeegaande zeilschepen, als de Eendracht en de Wylde Swan. Op de kades was een cultureel programma met muziek en straattheater.

Bekijk meer foto’s op onze Facebookpagina.

Sali Zaterdag middag - 00015 Sali Zaterdag middag - 00028 Sali Zaterdag middag - 00031 Sali Zaterdag middag - 00034 Sali Zaterdag middag - 00039 Sali Zaterdag middag - 00047 Sali Zaterdag middag - 00050
<
>
RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

%d bloggers liken dit: