Druk en vooral heet op Dutch Valley

Druk en vooral heet op Dutch Valley
RTV Seaport / Mark Moreels

In recreatiegebied Spaarnwoude is zaterdagmiddag het festival Dutch Valley begonnen. Meer dan honderd Nederlandse artiesten zijn afgereisd naar Velsen-Zuid voor het festival. De duizenden bezoekers worden verwend met prachtig zomerweer.

Het festival met uitsluitend muziek van Hollandse bodem heeft dit jaar weer voor elk wat wils.  Van Nick en Simon tot Di-Rect, van Golden Earring tot Jett Rebel en van Kraantje Pappie tot DJ Jean.  De acts zijn verdeeld over negen podia in verschillende muziekgenres.

Veel wordt verwacht van The Opposites, die het evenement afsluiten op het hoofdpodium. De hiphoppers nemen vanwege het jubileum van Dutch Valley vijf bevriende acts mee. Samen met Gers Pardoel, Willie Wartaal, Dio, Sef en Spasmatic verzorgen ze de eindshow. Dutch Valley duurt van 13.00 tot 23.00 uur