In beeld: Agrarische Dag

In beeld: Agrarische Dag
RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

De Agrarische Dag heeft woensdagochtend veel publieke belangstelling getrokken. Vooral de jaarlijkse Kalverenkeuring trok veel bekijks. Bijna honderd deelnemers uit heel Noord-Holland kwamen naar de Ruïne van Brederode om daar hun dieren door de keurmeester te laten beoordelen. Tijdens de Agrarische Dag werden er ook veel andere activiteiten georganiseerd. Bezoekers konden bijvoorbeeld genieten van een roofvogelshow, een kalver-knuffelhoek en kalverenschetsen. De muziek werd verzorgd door Harddraverijband Wilhelmina. De Agrarische Dag is onderdeel van het Dorpsfeest Santpoort.

Agrarische Dag 01 Agrarische Dag 02 Agrarische Dag 03 Agrarische Dag 04 Agrarische Dag 05 Agrarische Dag 06 Agrarische Dag 07 Agrarische Dag 08 Agrarische Dag 09 Agrarische Dag 10 Agrarische Dag 11 Agrarische Dag 12 Agrarische Dag 13 Agrarische Dag 14 Agrarische Dag 15
<
>
RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer
%d bloggers liken dit: