In beeld: Steppenrace Dorpsfeest

In beeld: Steppenrace Dorpsfeest
RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer

De Hoofdstraat in Santpoort-Noord stroomde maandagavond vol met bezoekers die naar de Steppenrace kwamen kijken. In het kader van het thema ‘Romeinen’ werden de deelnemers uitgedaagd om zich te verkleden als Romeinen, Barbaren en Hunnen. De Steppenrace is een autopedrace voor jongeren vanaf vijftien jaar. Teams van vier personen moeten individueel een parcours met hindernissen afleggen op een autoped. Ze nemen het daarbij op tegen een tweede team in de andere baan.

Dorpsfeest 01 - Steppenrace Dorpsfeest 05 - Steppenrace Dorpsfeest 06 - Steppenrace Dorpsfeest 08 - Steppenrace Dorpsfeest 04 - Steppenrace Dorpsfeest 11 - Steppenrace Dorpsfeest 03 - Steppenrace Dorpsfeest 10 - Steppenrace Dorpsfeest 02 - Steppenrace Dorpsfeest 09 - Steppenrace
<
>
RTV Seaport / Chris Hoppenbrouwer
%d bloggers liken dit: