Golf van auto-inbraken teistert Velsen

Golf van auto-inbraken teistert Velsen
cocoparisienne

De politie Noord-Holland roept de bewoners in Velsen op om extra alert te zijn. In de afgelopen twee weken is er namelijk achttien keer ingebroken in auto’s. Dat meldt de IJmuider Courant.

Er werd onder meer ingebroken in Velsen-Noord, Driehuis, Santpoort-Noord en –Zuid en IJmuiden. Zowel personenauto’s als bedrijfswagen moesten het ontgelden. De daders gingen aan de haal met navigatiesystemen, airbags en een portemonnee. De politie onderzoekt nog of er een verband is tussen de inbraken.

Menno Hartenberg, woordvoerder van de politie Noord-Holland, roept de bewoners in Velsen op om extra alert te zijn. “Haal kostbare eigendommen uit de wagen. Zien Velsenaren iets verdachts? Dan moeten ze direct de politie bellen. Dat heeft absoluut zin.”